Arena Circus

Arena Mons

Arena Gent

ARENA SINT-NIKLAAS

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

We zijn verheugd om onze activiteiten aan u voor te stellen die speciaal zijn ontworpen om aan uw behoeften op het gebied van entertainment en teambuilding te voldoen.

Of het nu gaat om het organiseren van zakelijke evenementen, uitdagingen of teambuildingdagen, wij hebben alles wat u nodig heeft.

Ons centrum beschikt over hoogwaardige voetbal- en multisportvelden die u kunt huren voor vriendelijke wedstrijden of bedrijfstoernooien. We bieden ook recreatieve activiteiten aan, zoals Bubble Foot of Archery Tag, die zorgen voor veel plezier en goede sfeer.

Als u op zoek bent naar het versterken van de teamgeest, bieden wij uitdagende halve dagen in de stijl van KOH-LANTA, waar u uw collega's kunt uitdagen in sportieve en ludieke uitdagingen om uw banden te versterken.

Ten slotte beschikt ons centrum over een bar en een restaurant waar u kunt ontspannen na al die emotionele momenten. U kunt ook genieten van onze recreatiezone met state-of-the-art arcadespellen om uw plezier bij ons te verlengen.

We zijn ervan overtuigd dat ons indoor sport- en recreatiecentrum de ideale plek is voor uw zakelijke evenementen en teambuildingdagen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om uw volgende ervaring bij ons te reserveren!

nl